Alt muligt blandet

Fredagsrock i Tivoli med manden og prinsessen.

Skærmbillede 2014-06-27 kl. 10.49.57Fredag aften gik vi ind til Tivoli får at hygge lidt. Vi ville gerne ha haft en kæreste aften, men der var ingen der kunne passe Liva. Så vi tænkte at vi kunne kombinere Tivoli med familie hygge og kæreste aften. Og det lykkes også ret godt. Vi gik rundt i Tivoli, kigget, hygget og spiste is.

Liva havde meget travlt med at pege på alt. Hun sagde wow til alt hvad vi gik forbi. De andre gange vi har været i Tivoli har hun ikke rigtigt lagt mærke til de ting der var omkring hende når vi gik der inde. Men i fredags var hun hel vild og klappet i sine hænder over alle de ting vi så. Vi havde taget barnevogne med så Liva kunne sove i den. Men det var alligvel ikke helt nemt at få hende til at sove. Hun kæmpe virkelig og rejste sig op flere gang og prøve at komme ud af barnevogne. Til sidst måtte Tobias overtag og køre en tur med hende før hun ville falde i søvn.

Vi havde fundet en lille plads hvor vi kunne sidde med tæppe og stadig se lidt af koncerten. Det var virkelig hyggeligt bare sidde og lytte til god musik og snakke sammen.

Kim Cesarion starte koncerten. Og da Christopher kom på nåde jeg at høre en sang og så vågnet Liva. Øv altså!!! Det var jo lidt Christopher jeg havde gået og vente på. Men jeg gik en tur med Liva imens Tobias blev siddende. Hun kunne desværre ikke falde i søvn igen, så da Christopher var igen med sin 3 eller 4 sang gik jeg tilbage til Tobias. Vi valgte at pakke sammen og gå hjem. Lidt øv over jeg gik glip af Christopher. Men jeg havde til gengæld en dejlig dag og aften inde i Tivoli 🙂IMG_1267 IMG_1269IMG_1338 IMG_1275 IMG_1282 IMG_1286

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *