Alt muligt blandet

Road trip til Puerto del Carmen

image image Vi lejet en bil i dag og kørte til Puerto del Carmen som er en lille hyggelig havneby en halv time fra Club La Santa. Vi tog først på stranden og badet i et par timer. Louis var hel vild, tror også det er første gang han er på stranden. Så han skulle lige mærke sandet i sine hænder et par gange og smage lidt på det før han begyndte at kravle rundt og kaste med det. Han havde en fest og var helt sandet til da vi skulle gå der fra. Liva fik lavet et sandslot sammen med farmand – Louis fik ødelagt det et par gange og Liva fik nogle små raserianfald på ham over han blev ved med at ødelægge det. Jeg kunne ikke lade være med at grine fordi han ville så gerne være med og lege sammen med Liva. Men Liva synes jo ikke det var så sjovt når han blev ved med at sætte sig oven på hendes sandslot 🙂 Så de endte med at grave et stort hul og fylde det op med vand og så sad de eller begge to i hullet og leget.

Efter stranden gik vi op til deres shopping gade, spiste en god frokost og fik en is. Det er en rigtigt hyggelig lille by, med små gader og masser af butikker. Når nu vi er her i 14 dage så var en roadtrip altså noget vi havde lyst til og brug for. Man skal altså også lidt ud og opleve noget andet end kun at være på Club La Santa hver dag. Efter min mening så vil det blive for meget hvis ikke vi havde lejet en bil for en dag. Der skal også være plads til andet end sport og fitness – især når vi har 14 dage her. Alt i alt, en rigtigt god dag i en rigtigt hyggelig by. Ungerne har i hvert fald haft det sjovt og er meget trætte nu hvor vi er hjemme igen fra vores lille road trip.IMG_2372  image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *