Alt muligt blandet

Sankt Hans aften.

Vi havde lavet en aftale om at spise sammen med vores nabo Karen, hendes mand og deres søn Liam. Jeg var i mødergruppe med Karen og vi har set hinanden privat lige siden. Jeg syns det er så hyggeligt at ses med hende og  så er det bare fantastisk at Liva og Liam har være sammen fra de var få uger gamle. Vi mødtes hos dem og havde alle mad med. Vi grillet og hygge os imens Liva og Liam leget. Vi gik ned får at se bålet ved 20.00 tiden men det blev først tændt kl 21.30 og det var altså alt for sent for Liva og Liam. De var begge trætte og pylret da kl var 21.00, så vi valgte at gå hjem igen. Så ingen bål til os i år. Det var også okay, vi havde jo en dejlig aften i fantastisk selskab! IMG_1216 IMG_1219 IMG_1222 IMG_1224

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *