Liva og jeg

En romkugle, det skal hun da smage!

IMG_1205Tobias har været i sommerhuset for at få arbejde igennem. Han har været lidt stresset og haft meget at se til. Så jeg har været alene med Liva de sidste par dage. Og igår inden jeg skulle hente Liva, gik jeg lige forbi Fakta Q og så de have romkugler. Jeg købet en og tænkte at Liva og jeg skal da dele sådan en når vi kommer hjem 🙂 Rigtigt hygge med en romkugle og en kop kaffe. Liva fik mælk i stedet for kaffe 🙂

Hun har aldrig smagt sådan en før. Så tænkte at hun kunne få en lille del af den til at starte med. Men efter først bid kunne jeg godt se på hende at jeg skulle være hurtigt hvis jeg selv ville have noget af den romkugle. Ordet – mer, mer, mer blev gentaget alt for mange gange, så hun fik lidt mere af den og så spiste jeg hurtigt det der var tilbage.

Jeg tror jeg vil prøve at lave nogen hjemmelavet romkugler. Og så måske gøre dem lidt sunder end den vi fik igår. romkugle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *