Alt muligt blandet

Rask igen og nyt arbejde.

Liva er blevet rask igen. De dumme blære hun havde på hendes tunge er helt væk nu. Det er så dejligt. Hun var også i vuggestue i torsdags og i fredags. Så nu syns er vi ealtså færdig med alt det sygdom. det har jeg bestemt mig for!!! Her i sommeren vil jeg helst gerne have at Liva er sygdomsfri så vi kan nyde det gode vejr, tage op i sommerhuset og hygge med familie og venner.

Og til en anden lille nyhed – Så har jeg fået job igen. Det er gået ret hurtigt syns jeg. Jeg havde ikke forvente at få det da det var en uopfordret ansøgning jeg afleveret. Men 4 dage efter blev jeg ringet op og kom til en samtale. Og jeg fik sku tilbudt en stilling som jeg indtil videre er ret glad for. Det er desværre stadig butik – men mine arbejdets tider er rigtigt gode og så ligger det 2 min fra hvor jeg bor og 5 min fra Livas vuggestue. Jeg er starte op med 20 timer her i sommer perioden. Og hvis jeg er glad for det og har lyst til at forsætte med at arbejde der – plus kan lig mine kollegaer og chef 🙂 Så kan jeg få 30 timer fra 1 september.

Det der har været vigtigt for mig efter jeg stoppet i IKEA, var at finde et job tæt på hvor jeg bor og med bedre arbejdets tider. Og det har jeg fået med dette job. Det gøre det nemt for mig at hente Liva fra vuggestue uden at skulle stresse afsted som jeg skulle da jeg var i IKEA. Det tog mig jo alt fra 30 min til 45 min bare at komme hjem pga trafikken. Plus jeg havde virkelig dårlig vagter – ret mange af dem gjorde jeg aldrig kunne hente Liva i vuggestue, spise aftensmad med Tobias og hende eller også lå Liva og sov når jeg kom hjem. Men med dette job kan jeg hente Liva hverdag kl 15.15 eller 15.30 som det seneste. Og det kan jeg rigtigt godt lig. Jeg har måske to lukkevagter nu og de hedder kl 18.00 Hvilket vil sige jeg kan nå hjem og spise med Tobias og Liva hvis jeg skal lukke butikken. Jeg har fri hver søndag og skal arbejde engang imellem om lørdagen. Så lige nu er jeg ret glad. Det er jo stadig helt nyt og jeg skal lige se det and. Men indtil videre er jeg positiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *