Alt muligt blandet

Nye bryster hos Nygart – Dag 10 kontroltid

Det er 10 dage siden jeg fik lavet mine bryster og er lige kommet hjem fra Nygart privathospital. På min operations dag fik jeg en kontroltid som var i dag, hvor en sygeplejerske skulle se mig, fjerne mine sting og sikre sig at jeg var okay, for den sags skyld at mine bryster også var okay 🙂 Jeg har i flere dage haft ondt i mit venstre bryst og var derfor ret nervøs for at sygeplejersken ville sige at noget ikke var som det skulle være. Hun kunne godt se at mit venstre var mere hævet end højre og for hver gang hun prøvet at røre det venstre brokke jeg mig lidt. Hun kunne se jeg havde ondt og sagde hun lige ville hente Jesper – ham der havde opereret mig. Han kom op og så, følte og mærket efter. Alt er okay siger han og at jeg har bare flere smerter i venstre end højre – Hvilket er helt normal! Vi blev så enig om at jeg skulle op i en større BH størrelse end den de havde givet mig på efter operationen. Den var lidt for lille – i følge mig da jeg følte den klemte og jeg ikke kunne trække vejret. Så nu er jeg oppe i en 75 E!!! SHIT SHIT SHIT 75 E var ikke lige en størrelse jeg havde regnet med jeg skulle have når jeg skulle ha lavet bryster. Men de er stadig meget hævet og derfor regner jeg også med at når de er faldet ned og ikke er så hårde og ømme mere så er jeg måske nede i 75 D igen. HÅBER JEG, for ellers bliver det da svært at finde undertøj!!!

Jeg har det faktisk utroligt godt i dag. Også fordi jeg har fået mere ro på efter jeg har været inde til kontrol. For føler at jeg kan klare det meste nu uden at det gøre alt for ondt. Har stadig smerter i venstre men så længe jeg tager smertestillende så går det. Jeg må stadig ikke bære Louis eller noget over 2 kg. Men ellers går det fremad. Jeg er begyndt at gå med Bonzo igen, men han må ikke trække for meget i snoren – og jeg vil helst undgå at møde andre hunde for der kan jeg ikke lige styre ham. Jeg glæder mig til alle smerter er væk i sær i mit venstre bryst og så til de er faldet mere ned og ikke så ømme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *