Sommerhus

Weekend hygge i sommerhuset.

Igår aftes kørte vi op til sommerhuset. Vi har lige brug for at være alene, bare os 3. I sær nu hvor Tobias skal ud og rejse igen i længe tid. Og så hedder det “Alenemor” de næste mange uger 🙁 Det er så dejligt at vi har fået sommerhus. Vi elsker at være her oppe, i sær Liva elsker det. Det at vi kan gå ned til stranden på 5 min, kaste med sten,  bade i vandet (Det er alt for koldt nu, men om sommeren) gå lange ture i naturen og lege ude i haven. Det betyder meget for mig (har jeg fundet ud af efter vi har fået sommerhus) at Liva kommer meget ud og får frisk luft, bruge fantasien og leger med hvad der er i haven, på stigen, i skoven og på stranden. Hun er så glad når vi er her oppe og vi hygger virkelig meget. Vi ser også tegnefilm på ipaden ind imellem. Men det er også okay, for det er jo weekend og vi skal hygge i weekenden 🙂 IMG_2797 IMG_2799I formiddags gik vi en tur ned på stranden. På vejen der ned fandt vi en masse brombær (Eller jeg tror de hedder brombær – er ikke 100% sikker) Nå men de smagte altså godt 🙂 Da ci var nede på stranden kaste Liva og jeg sten i vandet. Hun fandt sten og jeg kaste. Nogen gange kaste hun selv, men hun syns nu det var mere sjovt at jeg kaste dem ud.
IMG_2802 IMG_2804 IMG_2806 IMG_2816

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *