Børnetøj og mode

Reima flyverdragt til prinsessen.

Nu hvor vi er trådt ind i dejlige kolde december skal man også være klædt godt på. Liva har været så heldig at få en flyverdragt fra Reima. Og den er virkelig lækker i både kvalitet og funktion. Jeg er vild med printet og at pelsen på hætten er kunstpels. Den er vandtæt og vindtæt og sidder skide godt på hende. Hun kan både gå, løbe og lege i den, så den er perfekt til når hun er i vuggestuen og de skal være ude på legepladsen.

Den er åndbar og holder den lille prinsesse tør og varm også i sne og hagl (hvis vi fik det her til jul, januar og februar)

  • Alle sømme er tapede
  • Aftagelig hætte med udtagelig kunstpels
  • To lynlåslommer foran
  • Isoleret siddepude
  • Refleksdetaljer, f.eks. en blomst på hætten
  • Slidstærke silikonestropper

Jeg købte en flyverdragt fra Babysam sidste år og det var også meget fin og god men efter jeg har prøvet Reima, er jeg ret overbevist om at det er mærket jeg frem over vil bruge til Liva når vi skal have flyverdragt igen.

 

Flyverdragten kan købes HER. Den findes i flere forskellige farver. IMG_4068 IMG_4069 IMG_4070 IMG_4072 IMG_4078 IMG_4081 IMG_4086 IMG_4087

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *