Alt muligt blandet

En opdatering på en travl uge og weekend.

STRES, STRES, STRES!!! Åhhh jeg er bagud på bloggen. Vi har haft så meget at se til i den her uge og weekenden med. Så der har ikke været meget tid til at blogge eller lave indlæg.

Liva er jo starte i vuggestuen igen. Og det er gået ret godt. Hun er glad for at være tilbage igen og se de andre. Hun er også begyndt at sove indenfor sammen med de store børn fra hendes stue og børnehavebørnene. Og det er gået godt fra start af, så det kan være vi også skal begynde at ligge hende til at sove indenfor her hjemme, nu hvor hun er ved at være lidt for stor til barnevognen. Hun elsker ellers at ligge i den og hun tager nogen lange lure nå hun ligger udenfor. Hun kan stadig være i barnevognen i nogen måneder endnu 🙂

Nu hvor Liva er tilbage i vuggestuen har jeg haft travlt med at arbejde og indhente alt det forsømte fra de sidste 14 dage. Så har knoklet løs med Trold og Blomst og brugt alt min tid på det, også om aften når Liva var lagt til at sove.

Så har jeg været rundt og hente alle de forskellige start pakker/baby pakker som man kan få gratis i de forskellige butikker. Jeg skal nok lave et indlæg om hver og en og hvor man kan få dem henne 🙂

 

I torsdags var vi alle 3 hjemme i sommerhuset og hygge. Vi fik bagt banan kage – mums! Og hygget ude i haven. Vi fik bådet leget, tegnet og set lidt tegnefilm.

Tobias og jeg var ude i fredags til noget middag på kontoret med alle de andre der arbejdet der. Og havde en fantastisk aften. Liva blev passet imens af farmor og farfar.

Igår var vi så i svømmehallen og hygget. Altså det var hyggeligt så længe vi var i vandet. Da vi så skulle hjem var det et stort kaos, fordi Liva ville jo slet ikke hjem. Fra vi gik op af vandet og til vi kom ud til bilen skabte hun sig. Råbte og skreg, græd som det var verdens undergang og med alle øjne rette imod os. Hun kæmpet med ikke at få tøj på og slog ud i mod mig flere gange fordi det ikke lige passet hende at vi skulle hjem og have frokost. Om eftermiddagen tog vi over i vuggestuen da der var juletræs fest. Vi skulle klippe klister og pynte juletræet med det der nu blev lavet af alle børnene. Vi fik æbleskiver og hjemmebagt småkager og hygget med de andre forældre.

I dag er Tobias ude og løbe Frost cup. Liva og jeg har hygget med farmor og farfar imens og skal til at spise frokost nu. Vi skal på julemarket i dag, på Dragsholm slot og det glæder jeg mig til. Jeg har aldrig været på et julemarket her hjemme i Danmark og slet ikke på et slot. Så det bliver spænden at se hvordan det er.

Jeg håber i alle har haft en dejligt weekeden. Og så håber jeg på en mere stille og rolig uge i næste uge 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *