Alt muligt blandet

November måned og vi pynter op til jul

Nu sidder i sikker og tænker at det er lige tideligt nok at vi er begyndt at pynte op til jul og min mand tænke det sammen da jeg sagde jeg ville pynte op for at forlænge julehygge lidt! Jeg syns nemlig julen er så kort – kun 24 dage og når det nu er sådan en hyggelig tid så er 24 dage altså ikke nok – ikke for mig! Men min søde mand syns altså det var alt for tidligt at pynte hele huset op med julepynt, så jeg lovet ham at det kun var ungernes værelse der blev pyntet i dag. Så han gik op på loftet (lidt imod sin vilje) for at bære alt vores julepynt ned, og så fandt jeg ungernes pynt frem.

De her jule vindue klistermærker købte jeg i Silvan her for leden – kun 30 kr stk. Liva og Louis fik en hver og så satte de dem op på deres vindue selv hvilket de syns var sjovt. Louis satte dem nærmes det sammen sted og oven på hinanden så der måtte jeg hjælpe lidt så de sad fast på vinduet. Men de er så fine og giver en god jule stemning.

Sidste år fik Liva et lille kunstigt juletræ af mormor og pynt – Pynten fik hun i sin advent gaver så hun efterhånden kunne pyntet træet og så var det færdig pyntet juleaften. Det fandt Tobias og lige frem til hende og så fik Liva pyntet det. Det er så hyggeligt om aften for så er træet det eneste hun har tændt inde på hendes værelse og giver sådan en hyggelig stemning – Som hun selv sagde “Det her skal være min nye natlampe mor”. Louis var en lille smule misundelig og gik hele tiden at sagde “Mig også juletræ” – hvilket gjorde at jeg lovet ham at jeg nu skal ud og købe et til ham også.

Jeg elsker altså juletiden, pynten, lys, julemaden og slikket. Ja alt ved jul, nu mangler vi bare sneen og så er alt perfekt i min verden når det kommer til jul, he he… Men det er nok ønske tænkning – men hvor ville det være fedt med lidt sne i december måned og især juleaften! Efter ungerne havde pyntet deres værelser gik jeg ned og lavet æbleskiver, varm kakao med flødeskum og så spiste vi en masse clementiner. Ummmm, clementiner er noget af det bedste i juletiden og Louis især elsker dem. Det er det første han ber om når han kommer hjem fra vuggestuen og også det første han ber om efter aftensmaden. Det er nok hans ynglings frugt lige nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *