Alt muligt blandet

Der sker meget lige nu.

Desværre er der stille på bloggen. Jeg prøver at få tid til at blogge og jeg har rigtigt mange indlæg som skal ind på bloggen når tiden er der til det. Men der sker virkelig meget lige nu i mit liv.

Nogen af de grunden til jeg ikke rigtigt har fået blogget er:

  1. Liva har som i ved været syg siden i fredags. Og hun har så været hjemme sammen med mig indtil videre. Så hun har får en del opmærksomhed de sidste par dage.
  2. Trold og Blomst tager rigtigt meget af min tid. Jeg har travlt med at pakke ordre. Lige pludselig er det gået amok med ordre. Inde for de sidste par dage er der en masse der har bestiller mine plakater og wallstickers. Jeg pakker løs både om dagen (hvis Liva giver mig lov) og om aften når hun sover. Og så er der en masse mails der skal svares på fra kunder osv og regnskab der skal laves. Så lige nu har jeg ret meget at se til med Trold & Blomst.
  3. Jeg prøver at få tid til mig selv. Være alene og tid til at trække vejret og slappe af. Uden Tobias og Liva. Altså mig tid. Og det er stadig noget jeg skal arbejde på. Da det stadig ikke er noget jeg får gjort så ofte. Men det er noget jeg ved jeg skal gøre. Og når jeg gør det så lukker jeg mobil og computer ude af mit liv. Bare i den ene time eller to jeg har for mig selv!
  4. Fordi jeg ikke noget job så skal jeg søge job for at jeg kan få dagpenge. Og det tager også tid. Det er ikke bare lige noget man hurtigt gør. Og jeg vil heller ikke søge hvad som helst.

Så lige nu er der meget at se til. Men jeg stresser ikke over at der er noget at se til lige for tiden. Jeg har det indtil videre okay 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *