Alt muligt blandet

Legedate med Amelia og pandekage hygge.

Da vi kom hjem fra vores rejse skulle vi lige hjem forbi min søster da de havde passet Bonzo. Amelia (Livas kusine) var så glad for at se Liva så hun begyndte at græde da vi skulle gå igen. Så jeg aftalte med min søster at Liva og Amelia skulle have en legedate i dag. Jeg havde købt ind til at vi kunne hygge med pandekager, hvilket jeg troede ville være et stort hit hos ungerne. Der tog jeg så fejl, det var sjovt nok at røre i skålen, men de to små krudtugler havde ikke tålmodighed til at se mig lave pandekager på panden. Så efter nr 2 pandekage smutte de for at lege og der stod jeg alene i køkkenet og måtte lave resten. Da de endelig var færdige blev der ikke engang spist en hel pandekage. De tog nogen bider og så smutte de igen ind på værelset for at lege.IMG_5258 IMG_5259 IMG_5264

Imens Liva og Amelia var fuld beskæftiget med at lege fik jeg tiden til at gå med hende her! Min lille guldklump, som jeg er total forelsket i. Åhhhh, hun er altså så lækker! Hun sover for det meste, men bare det at hun ligger på mig og jeg kan dufte den der dejlige baby duft som hun har, det er altså noget af det bedste jeg ved. Jeg glæder mig så meget til lillemanden kommer til april, så jeg kan få den der tætte kontakt igen som jeg savner fra da Liva var nyfødt og sov på mig. Den der baby duft, den bløde baby hud og tætte kontakt som man har med sin lille baby, den elsket jeg helt vildt og savner den total!IMG_5250 IMG_5251 IMG_5253

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *