Gravid

Svangerskabsforgiftning?

Jeg har været til 25 ugers undersøgelse i morges hos min læge. Jeg er i uge 28 men fordi jeg har været ude og rejse har vi måtte rykke undersøgelsen til i dag.

Han tjekket mit blodtryk, tog blodprøver, lytte til lillemandens hjerte, teste mit urin, målte min mave og trykket på den. Hjertelyden fandt han med det sammen. Blodtrykket var normal. Min urin test var ikke så god. Han vudere også lillemanden til at være mindre end han skal være nu. Så selvom jeg har taget 3 kilo på imens vi har været ude og rejse så er han stadig ikke vokset som han skal. Da min læge begyndte at trykke på min mave gjore det sindsygt ondt i den øverstdel af maven. Jeg har haft ondt der den sidste uges tid men ikke tænkt videre over det. Desværre er der tegn på at jeg har svangerskabsforgiftning og han ringet til Hvidovre med det sammen. De bad mig komme ind til undersøgelse når jeg gik fra min læge.

Så nu ligger jeg her på Hvidovre og venter. Har fået taget blodprøver igen og nu er de igang med at lytte til lillemandens hjerte. Så skal være her indtil der er svar på mine blodprøver og en læge har set på mig. Jeg håber virkelig ikke det er svangerskabsforgiftning! Øv altså, jeg syntes den her graviditet har været lidt af en rutsjebanetur!IMG_5286 IMG_5287 IMG_5291

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *