Børnetøj og mode

Babytøj til lillemanden.

Da vi var i USA kunne jeg jo ikke helt styre mig når det kom til at købe tøj til Liva og lillemanden. De har jo så meget lækkert baby og børnetøj der over så Tobias måtte lige holde mig i kort snor for at jeg ikke gik hel amok i børnetøj!

Det er jo en hel anden verden at skulle shoppe drenge tøj. Der er virkelig meget fedt og jeg har altså lidt svært ved at styre mig allerede nu. Men jeg venter lige til vi nærmer os april med at købe mere. Plus jeg jo stadig har en kæmpe kasse nede i kælderen som jeg skal have op og kigge igennem. Han kan jo godt bruge noget af Livas babytøj som er i neutrale farver.

Her er lidt af det jeg har fået med hjem til lillemanden.IMG_5189 IMG_5281IMG_5194 IMG_5280

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *