Alt muligt blandet

Her roder – Men det er dejligt at være hjemme igen.

IMG_5317Det er et stort flytte rod lige nu. Igår fik jeg vasket 4 maskiner vasketøj. Vi har flere kasser og poser ståene på gulvet med alt fra Livas fødselsdagsgaver, julegaver, legetøj vi har haft med oppe i sommerhuset og andre ting. Lige nu kan jeg ikke overskude det, men jeg må tage en pose af gange og kigge det hele igennem. Det giver mig også en god mulighed for at kigge alt Liva´s og mit tøj igennem for hvad hun kan passe og ikke kan passe. Noget skal pakkes ned og resten skal afleveres til møderhjælpen. Hele kælderen er fyldt med ting vi har haft oppe i lejligheden men som vi ikke syns skulle være der når vi ikke skulle bo der i 3 måneder. Så det skal jeg også ned og hente og få op.

Liva fik jo bygge et værelse lige inden vi flytte ud og det skal indrettes. ENDELIG!!! Jeg glæder mig så meget til at indrette det og gøre det hyggeligt for hende. Det er et lille værelse, men det bliver hendes og hun elsker allerede at være der inde. Fra vi kom igår til hun skulle sove var hun der inde og lege, fandt alt sit gamle legetøj frem og var ikke til at få i seng. Hun sov også der inde, uden nogen problmer! Dejligt at hun ikke skal sove inde hos os mere. Så får vi lige 3 måneder for os selv og så kommer lillemanden og skal sove inde hos os.

Smutter igen da vi skal ud på Hvidovre til en scanning af lillemanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *