Vi havde gæster her til aften og til dessert havde jeg lavet jordbærmusse. Mums den var lækker. Men syntes den smagte lidt for meget af flødeskum. Så måske der skal lidt mindre flødeskum i eller flere jordbær i næste gang jeg laver den. Den var meget frisk og let, slet ikke en tung dessert ligesom en chokolademusse fx kan være.
Opskift:
300g frosne jordbær.
½ L fløde.
1 spsk sukker.
Korn fra 1 vaniljestang.
Lidt blåbær og frisk jordbær
Chokolade
Sådan gør du:
– Tag de frosne bær ud af fryseren, og kog dem med sukker og vanille i 10 min. Blend dem bagefter m. stavblenderlig.
– Pisk fløden HELT stiv
– Vend bær-mosen i flødeskummet.
– Sæt på køl et par timer.
– Lige inden de skal serveres pynt dem må blåbær og friske jordbær (skåret i små stykker)
– Riv lidt chokolade ud over.
Det ser lækkert ud 😀
http://satinawandel.dk
Er du gal, den ser lækker ud 😉
Sikke et godt alternativ til chokomousse. Eller måske som pynt ovenpå chokomousse. Det kunne også være fint!
http://saraeline.bloggersdelight.dk