Liva og jeg

Hyggetid med min prinsesse på sofaen.

Louis sover – han er blevet så nem at ligge til at sove om aften. Det virkelig dejligt, for det betyder at jeg har masser af tid til at hygge med Liva inden hun skal sove. Vi sidder på sofaen med dyne og lidt lørdags slik. Liva sidder med sin iPad og ser børne sange og tegnefilm på youtube. Jeg sidder med tv tændt og skal til at kigge i to blade som jeg lige fik snoppet med hjem da vi var i Fields i dag. Vores dag i Fields skriver jeg i næste indlæg – Hold kæft jeg har nok aldrig være så bange og ked af det på samtid som i dag!!

Tobias er taget op i sommerhuset da han skulle op og lukke alt ned nu hvor det er ved at blive vinter. Græset skal slås en sidste gang, trampolinen skal pakkes ned så den ikke flyver væk når det blæser her til efteråret eller bliver ødelagt af regn og sne. Der skal lukkes ned for vandet og så skal der lige ordnes en masse andet praktisk i huset nu hvor vi ikke skal der op de næste par måneder.

Så i aften er der dømt hygge med min lille prinsesse.image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *