Alt muligt blandet

Lost My Name børnebog.

imageDa jeg bestilte bøgerne stod der at de ville komme med posten d. 18/11. Og rigtigt nok stod den søde postmand med mine børger den morgen. Jeg tror ikke at postmanden havde set en så glad kunde som mig før! Jeg hoppet og danset jo nærmest foran ham 🙂

Jeg var så spændt på at se hvordan bøgerne var i kvalitet, print og hvor store de var. Så jeg pakket hurtigt pakken op for at se dem og vil sige at jeg er ikke andet end positiv. De er større end jeg lige havde regnet med og ret nemme og gode i størrelsen for børn at sidde og kigge i dem. Kvaliteten af bogen er super fin og papiret er ret tykt.image image image image

Jeg glæder mig helt vild til at sidde og læse i den med Liva. Jeg har også bestilt to til mine niecer og de får dem i julegave. Det er altså en fantastisk julegave ide, så hvis man ikke har fundet en julegave til de små så vil jeg klart anbefale denne bog! De er så super fine de her bøger og er vild med at historien er personlig til det barn som skal have den da det jo handler om at barnets navn er blevet væk. Så når jeg skal sidde og læse historien med Liva så handler den jo om hende og hende navn. Hun vil lære at kende de forskellige bogstaver der er i hendes navn og lære hvordan man staver til hendes navn. Jeg synes det er en super fin gave – Hvis i skulle få lyst til at ville bestille den som julegave så skal det være seneste d, 13 December for at den kan nå frem med posten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *