Alt muligt blandet

I sommerhus for at fejre nytårsaften 2017

img_8057Vi er taget i sommerhus og bliver her weekenden over. Hvilket betyder at vi også skal fejre nytårs aften her oppe. Der er altså ingen fest og farver til os når vi hopper ind i 2017 i morgen. Men vi har bevist valgt ikke at skulle det helt store da vi bare har lyst til at spise noge god mad, drikke lidt vin og hygge med vores børn. Jeg tror jeg har skrevet det før men gør det lige igen. Jeg bliver altid så skuffet nytårs aften hvis det er med venner til en kæmpe fest med masser af druk osv. Jeg ved ikke hvad det er der gør det, men jeg sidder altid og tænker når jeg sidder i blandt venner med vin og højt musik, at jeg meget heller ville ligge hjemme på sofaen i søndagstøj med dyne og en god film eller spille Nintendo hele natten. Især Super Mario er et ynglings spil som jeg kunne bruge flere timer på at spille! Måske er jeg bare blevet for gamle til den helt store nytårs fest?

Tobias var frisk på det hele og derfor fik jeg lov til at bestemme hvad der skulle ske på vores nytårs aften. Og jeg har ikke lyst til at hoppe i en glimmer kjole og feste hele natten. Plus at med to børn er det heller ikke noget vi bare kan gøre, for så skulle de passes eller den ene af os skulle være ædru for at passe på børnen imens den anden drak. Og det er jo ikke sjovt at være den der sørge for ungerne ædru imens den anden rende rundt og drikker, plus jeg gerne vil være samme med mine børn nytårsaften. Så vi er altså kørt her op og den står på max hygge med ungerne. Jeg har købt ind til lækkert mad, lavet lakseroulade til forret, vin og champagnen ligger klar i køleskabet og kransekagen er også købt!

Bare fordi vi har valgt at vores nytårs aften skal være stille og rolig så betyder det selvfølgelig ikke at Liva og Louis ikke skal vide det er nytårs aften. Så jeg har købt lidt bordbomber, fyreværkeri og masser af knaldperler til dem. Jeg hr købt hatte og de der man kan puste i til dem. Og selvfølgelig også en børne champagne til Liva.

Jeg glæder mig til i morgen hvor jeg skal fejre nytårsaften her oppe i sommerhuset i stille og rolige omgivelser med de tre vigtigste mennesker i mit liv. img_8028

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *