Liva og jeg, Liva og Louis, Louis og jeg

Søndags hygge i regnvejr og om Liva der hele tiden skal skifte tøj.img_1664

Det er søndag og vi har faktisk det meste af dagen være i nattøj, undtagen Liva som lige for tiden (og det er alle dage) har skrifte tøj 30 gange siden hun vågnet. Hun når lige at få børste tænder og så går hun ellers igang med at skrifte til det første sæt tøj. Så går der en time og så skal hun op og have et nyt sæt på og sådan forsætter hun. Nå dagen er omme så er hele hendes klædeskab tomt, tøjet ligger på gulvet og hun har haft det mest på! Jeg er godt træt af at skulle ligge tøj sammen eller hænge tøj op på bøjler hver aften. For det er ikke kun i weekenderne hun gør det, efter børnehaven når hun at få skifte tøj et par gange inden hun skal i seng. Ved ikke hvad det er men det er ret vigtigt for hende at nå at have så mange forskellige sæt på og især alle hendes kjoler og nederdele skal hun have på inden hun skal i seng. Men det betyder selvfølgelig at jeg bruge ret meget tid på at hænge tøj op og ligge på plads hver dag – og selvom jeg bede hende om at ligge tøjet på plads igen efter hun har haft det på når hun skal skifte til et nyt sæt, så glemmer hun det og hendes gulv ender med at være fyldt med alt hende tøj. Jeg håber at denne fase snart er overstået for den har stået på i et par dage nu og jeg er pænt træt af at hun skal skifte tøj hele tiden!

Ellers har vi hygget indenfor i dag for det regner. Det har regnet helt sindsygt meget hele dagen, hvilket jeg jo syns er vildt hyggeligt. Elsker jo når det regner – så dagen er blevet brugt på at lave perleplader, halskæder og armbånd. Vi har spille spil og lagt 3 forskellige puslespil. Og har selvfølgelig haft tv´et tændt med den sidste etape af Tour de france i baggrunden så Tobias har kunne følge med. Louis syns jo også at det er sjovt at se så de to har fået set lidt cykelløb. Jeg har fået drukket en hel masse kaffe af vore nye Moccamaster som vi fik i bryllupsgave – har lige fundet ud af at den er testvinder hos Forbrugsguiden.dk. Og jeg siger jer, det er altså en god kop kaffe den laver 🙂 Plus med vores nye mælkeskummer (også bryllupsgave) så er det som at være i kaffe paradis! img_1668img_1665

En meget stolt Louis med sit armbånd som han selv har lavet 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *