Ferie og rejser

Vores 3 måneders rejse – Vores sidste rute her på Sri Lanka

Igår satte Tobias og jeg os ned og for at finde ud af hvor vi skal hen efter Mirissa. Pga urolighederne oppe i Kandy har vi måtte ændre vores rute. Vi holder os stadig til planen om at tage til Udawalawe nationalpark – så vi har fundet et hotel tæt på og skal ha to overnatning der. Se vores hotel HER. Det ser lækkert ud og det bliver dejligt at komme lidt væk fra strand og bare være i poolen. Vi har glædet os til at komme i nationalparken og derfor tager vi der hen – det er stadig ret langt væk fra Kandy, så det skulle være sikkert nok. Sidste nyt er at der er roligt nu i Kandy men vi bliver altså nede i syd resten af rejsen. Det irritere Tobias en lille smule at vi ikke skal til Ella eller Kandy. For det er helt sikkert en oplevelse at se begge steder. Men forhåbenligt er det ikke sidste gang vi kommer til Sri Lanka.

Efter Udawalawe nationalpark rejser vi tilbage til Unawatuna og bor der i 8 dage. Og de sidste 24 timer skal vi bo på et ret så lækkert hotel kun 15 min fra lufthavnen. Se vores hotel HER. Det bliver rart at bo i lidt luksus som afslutningen på den her fantastiske rejse vi har været på.

Alt er pakket og nu venter vi på at blive hentet. Vi har hyret en bil da vi har næsten 3 timers kørsel foran os før vi kommer til vores hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *