Jeg drømmer om...

Jeg drømmer om…

Ny Piercing i mine øre. Nogen vil sige jeg er blevt for gamle til den slags, Tobias er en af dem. Han er ikke helt tilfreds med at jeg vil ha lavet nogle nye huller i mine øre. Altså i det mindste er det i mine øre. Jeg kan tænke på meget være steder i ansigtet eller kroppen. Jeg har fundet to billeder så i ligesom kan se hvad jeg vil ha lavet. Men jeg kan ikke rigtigt beslutte mig for hvilken en af dem det skal være.

Jeg vil ha 3 på stribe/række som vist på begge billeder. Men jeg er i tvivl med hvor på øret det skal være. Jeg kan lig begge steder som hvert billed viser. Uhhh jeg må i tænkeboks og finde ud af hvad jeg bedst kan lig.

0d25c6af9a27ec5c5ad772cf5ff92078 e366f12575c078f8b57b9d8bbad70dce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *