Alt muligt blandet, Liva og jeg

Vi forsætter med at være forkølet

Liva er forsat forkølet og har hele tiden snot i hele ansigtet. Jeg skal hele tiden fjerne snot fra hende og hvis jeg ikke når det i tide så har hun det helt nede på sin sut og i munde. Ø, øv, øv, det er bare ikke nu hun skal være syg. Vi skal holde hendes navngivning i morgen (lørdag) Og jeg vil virkelig ønske hun ikke var så sløj og forkølet.

20130809-110519.jpg

Hun sover forsat dårlig og vi får ingen søvn om natten. Hun hoster stadig flere gang om natten og vågner og græder pga det. Jeg giver hende saltvandsdråber om aften og natten i hendes næse. Og det hjælper lidt for en tid men så starter det bare forfra med hoste og snot:(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *