Alt muligt blandet

Forsat syg med opkast – De sidste 4 dage.

Advarsel, dette indlæg kommer til at handle om opkast og det er et langt indlæg . Til dem af jer der ikke vil læse dette, i kan bare gå videre til det næste 🙂

Lørdag:
Jeg havde været på arbejde hele dagen og skulle efter arbejde skynde mig hjem og videre til en venindes fødselsdag. Tobias havde Liva hele dagen og skulle også havde hende hele aften og nat. Jeg skyndte mig at tag et bad og gøre mig klar og så var jeg ellers ude af døren igen. Hjemme hos min veninde var der fest og farver og alle var friske. Jeg var total modsat. Jeg var træt og ikke i humør til at feste. Men jeg havde sat mig for at jeg skulle ud og danse og havde det sjovt. Da det ikke er så tit det sker efter jeg har fået Liva. Da kl nærme sig midnat modtog jeg en sms fra Tobias. Liva havde sagt nogle mærkelig lyde og han var derfor gået ind får at tjekke til hende. Desværre var det sådan at hun havde kaste op, men sov stadig. Så hun lå i sit eget bræk. Hendes dyne, madras, nattøj og hendes selv var smurt ind i bræk. Han skyndt sig at tage hende op og vække hende. Fik hendes tøj af og skifte alt i sengen. Men hun forsatte med at kaste op og det gik så ud over nattøj nr 2. Og i bad måtte hun så komme. Jeg blev ved med at modtage besked fra ham og da han havde taget hendes temperatur som var ret høj og hun blev ved med at kaste op. Begyndte jeg at blive ked af det over jeg ikke var hjemme. At jeg ikke var der for hende. Det var nok alkoholen der gjorde at jeg begyndte at græde foran min veninde som havde fødselsdag. Og jeg sagde at jeg havde brug for at tage hjem. Hun forstod det fuldt ud og hjem tog jeg. Da jeg kom ind af døren kunne jeg se Tobias stå med Liva hen over en spand ude på gulvet i stuen. Hun kaste op og græd. Da jeg kom ind til dem græd hun endnu mere og kravlet over til mig. Der sad jeg lørdag nat med min lille datter som havde det dårligt, kaste op og med meget høj feber. Jeg var oppe hele natten og trøste hende. Gav hende masser af vand og så fik hun en junior panodil. De er så smarte, det er stikpiller og de hjælper altid når Liva er syg. Hun faldt til sidste i søvn i vores seng.

Søndag:
Vi vågnet sent søndag. Tobias og jeg var mega trætte efter at ha været oppe hele natten med Liva. Men Liva var frisk og glad. Og det er jo det vigtigste 🙂 Jeg havde det lidt dårligt men tænkte ikke videre over det. Det var først om aften at jeg begyndte at få kvalme og havde det mærkeligt i maven.

Mandag:
Jeg vågnet og var virkelig dårlig. Jeg måtte ringe og melde mig syg på arbejde: Du kan læse mit indlæg her.
Jeg sov det meste af dagen væk og jeg var ok hen på aften. Men af en eller anden grund så fik jeg det mega dårligt af at spise et styk chokolade. Jeg begyndt at få ondt i maven og følte at jeg skulle kaste op. Jeg kunne holde det nede i noget tid men så kom alt op og jeg nået lige ud i køkkenet og kaste op i vores skrællespand. Tobias hente en spand til mig og gav mig et glads vand. Jeg havde det såååå dårligt! Hele natten kaste jeg op og havde mavesmerter. Tobias var igen oppe halvdelen af natten for at sørge for mig. Hjalp mig med at tømme spanden med bræk og holdte mit hår. Han nusse min ryg og passe virkelig godt på mig.

Tirsdag:
Jeg var helt fuckt! Jeg havde INGEN energi og var helt færdig. Tobias måtte stå op, gå med Bonzo og aflevere Liva i vuggestue. Jeg sov fra han gik kl 8.00 til kl 12.30. Jeg havde svært ved at stå op og lå bare i sengen og kunne mærke jeg stadig kunne sove hvis jeg ville. Men op stod jeg og prøvet at spise lidt havegryn og drikke lidt vand. Jeg har ligget på sofaen eller i sengen hele dagen. Ikke spist eller drukket noget. Jeg var nød til at gå med Bonzo midt på dagen. Flere gange måtte jeg stoppe op og sætte mig ned får at holde pause. Havde virkelig ingen energi og havde ondt i maven. Jeg gik forbi Fakta Q og købte Cola. Da jeg ved at det hjælper på mig når jeg er syg. Hjem igen med Bonzo og så over og hente Liva i vuggestuen. Tobias kunne ikke hente Liva da han har været til et vigtigt event for virksomheder hele dagen. Helt færdig måtte jeg gå over og hente hende og var slet ikke i humør til at få hende med hjem da hu ville kræve meget af mig. Heldigvis var Tobias hjemme da jeg kom hjem med hende og så tog han over og var sammen med hende. Karen, min søde nabo havde lavet mad til Liva, det kom hun hurtigt forbi med. Det var virkelig rat da jeg så ikke skulle tænke på at stå i køkkenet og lave noget.

Tobias har det dårligt nu. Han ligger på sofaen og ser fodbold. Men han har det mærkelig og kvalme. Jeg kæmper stadig med min kvalme og opkast men håber på at jeg er frisk i morgen til at arbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *