Louis og jeg

Om at dagene går langsomt når man har en syg lille bandit og status på Louis ganeoperation.

imageLouis er fortsat syg og stadig med høj feber. I nat var den på 40,2 men falder så igen om dagen til 38,8. Det er som om den bare ikke vil falde mere end det. Han er begyndt at spise mere i dag men afviser desværre vand og saftevand ret meget. Synes næsten ikke han har fået noget væske i sig i dag. Men må bare fortsætte med at tilbyde ham.

Jeg føler virkelig at vores dage går langsomt. Som i virkelig L A N G S O M T!! Jeg laver så heller ikke andet end at have ham hængen i mine arme eller liggende oven på mig. Det er der han har det bedst og har mest ro. Så det er begrænset hvad jeg kan lave og får ud af mine dage nu hvor han er syg. Jeg sidder på sofaen, gulvet eller i sengen dagen lang med ham klæbende til mig! Prøver jeg at sætte ham ned for bare at gå ud og tisse så starter jeg den helt store tudetur. Nøj hvor bliver han ked af det når jeg sætter ham ned på gulvet for lige at gøre noget. Han er så træt hele tiden og sover ret meget, helst oven på mig eller i mine arme. I dag har vi fået set lidt Timmy Tid, hvilket var ret hyggeligt også fordi han gerne ville se det. Men arbejde og pakke ordre det sker ikke i dag. Det er lykkes mig at få vaske alt vores tøj fra ferien plus det fra vasketøjskurven (fra før ferien, hvilket viste sig at være 5 maskiner) Nu er der tøj over det hele her i huset, men få det lagt sammen og på plads ved jeg ikke lige  om sker i dag!image

Vi har også været til lægen idag og fået tjekket alt. Hun kunne ikke se hvad det skulle være der var grunden til han har så høj feber. Så vores læge tror at det skyldes at han er ved at få en tand, men hun synes at det var en meget høj feber han havde pga en tand. Jeg aftalte med hende at vi skulle se hvordan det gik med ham frem til onsdag. Har han stadig feber så skal vi komme ind til tjek igen. Ringet så til Rigshospitalet efter vores besøg hos lægen og de sagde at hvis det kun er en tand der er grunden til han har feber så vil de gerne operere ham på mandag. Men kun hvis feberen er væk. Vi skal indlægges på torsdag (hvis han er rask) Får så lov til at komme hjem torsdag aften og så holde weekend, skal så indlægges igen søndag og så skal han opereres mandag morgen. Men hvis det skal gå som planlagt så skal han blive rask og være frisk på onsdag! Og det ser jeg desværre ikke sker pga den høje feber han har i dag og hans måde at være på. Jeg må bare få så meget væske i ham som muligt og håbe på at han vil få det bedre i løbet af i aften/nat og i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *