Alt muligt blandet

Julekonfekt og hygge.

Få dage før juleaften tog Liva og jeg hjem til min veninde Katrin sammen med min anden veninde Sandra for at jule hygge. Katrin havde købt ind til vi kunne lave julekonfekt og risengrød til aftensmad.

Normal ville jeg købe en færdig lavet pakke risengrød, jeg hopper altid over hvor gærdet er lavest. Men Katrin laver altså risengrød fra bunden af og Liva fik lov til at hjælpe. Hvilket hun synes var vildt sjovt. Hun rørte rundt i gryden og hjælp med at hæle mælk i. Liva fik også spist sig godt mæt i alt det risengrød 🙂

IMG_8361 IMG_8363 IMG_8365 IMG_8367 IMG_8368 IMG_8370Bagefter lavet vi julekonfekt. Eller jeg lavet det traditionelle julekonfekt. Liva havde travlt med at spise det og Sandra og Katrin begyndte at lave alle figurerne fra Super Mario. I skal ikke spørge mig hvorfor det lige blev Super Mario og alle hans venner. Men sjovt var det! Katrin har virkelig et talent når det kommer til at lave figurer ud af marcipan. Sandra kunne også finde ud af det, men jeg gav altså op og lavet bare det traditionelle.

IMG_8371 IMG_8374 IMG_8377 IMG_8378

1512457_10152071052720659_2034825371_n

Det færdige resultat af Super Mario og alle hans venner/fjender 🙂 Liva og jeg havde en super dejligt aften. Men det kan man jo ikke lade vær med at havde når man er i selskab med sådan nogen skønne piger som Sandra og Katrin <3 <3

Jeg håber lidt det bliver en tradition vi laver hvert år. Sidste år havde vi også en hygge aften med julekonfekt. Så krydser finger for at det ikke var anden og sidste gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *