Alt muligt blandet

Livas gaver

Som jeg skrev tideliger, så fik Liva rigtigt mange gaver igår. Her er lidt billeder af hvad hun fik 🙂

IMG_8477IMG_8479IMG_8478 IMG_8480 IMG_8481 IMG_8482 IMG_8484 IMG_8485Hun fik et puslespil af min mor med dyr som siger lyde når man sætter brikkerne på pladen. Men det er allerede lykkes Liva at smide den ene brik væk 🙁 Hun har også fået en dukkevogn plus en dukke af min mor. Og hun er hel vild med at gå rundt med dukkevognen. Dukken forstå hun ikke helt endnu, men det skal nok komme 🙂 Jeg havde også sådan en dukkevogn da jeg var barn og har derfor ønsket den til Liva. Er så glad for at hun har fået den.  Min far, hans kæreste og mine mindste søskende har købt en lyserød bil til hende. Hun er hel vild med den. Hun skal hele tiden op og sidde på den og trykke på alle de knapper den har. Det var en rigtigt god gave de havde købt 🙂 Så har hun fået en sofa fra Lisbeth Dahl af min lillesøster, hendes kæreste Kasper og Amelia. Den er så fin. Vi ved endnu ikke hvor den skal stå henne. Men glad er vi får den og Liva vil hele tiden op og side på den 🙂 Så har hun fået en masse andre ting som i kan se på billederne.

I aften skal vi hjem til Tobias familie og holde jul og der får hun sikker også en masse gaver. Hvor skal vi gøre af dem alle sammen 🙂 He he, vi må flytte i en større lejlighed bare pga alle de julegaver Liva får!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *