Alt muligt blandet, Mad og opskrifter

Friskpresset juice hver dag.

IMG_8931

Siden d. 4 januar har Tobias lavet friskpresset juice hver morgen til os. Hvis vi fx har en travl morgen og ikke når at lave friskpresset juice, så bliver den lavet om eftermiddagen når Liva er kommet hjem fra vuggestue eller om aften efter aftensmad. Jeg fik for nogen år siden en juicemaskine af min far i julegave. Og Tobias har brugt den et par gange. Den først tid efter vi fik den bliv det brugt meget. Så kom vi ind i en periode hvor vi slet ikke rørte den. Men nu har Tobias sat sig for at vi skal havde noget sundt og Livas immunforsvar skal blive bedre. Hun har været meget syg, især efter hun er starte i vuggestue. Så nu får hun en juice hver morgen med masser af vitaminer. Og hun elsker den juice. Tobias laver forskellige, alt efter hvad vi har af grønsager i køleskabet. Men det er ligemeget hvad Tobias laver, Liva drikker en hel kop hver gang. Hun spørg tit efter mere når hun har drukket den første kop, så vild er hun med det 🙂 Og det er sku dejligt at hun med glæde drikker et glads fyldt med vitaminer 🙂 Så jeg håber vi kan forstætte med det, da det jo er godt for både kroppen, vores immunforsvar og så får vi masser af energi af det.

Tobias har to bøger med opskrifter på alle mulige forskellige juice man kan lave med en juicemaskine. Så de bliver brugt flittigt nu her for tiden 🙂

IMG_8932

CollageImagejuice CollageImagejuice2Sådan ser Liva ud når der ikke er mere juice! Meget ked af det og ulykkelig!! Hun er meget glad for farmands juice, for hun græder hvergang hun har drukket det hele og ikke kan få mere!

4 thoughts on “Friskpresset juice hver dag.

  1. Hej Louise.

   Min kæreste laver stadig juice hver morgen inden vi aflevere Liva i vuggestuen. Jeg har svært ved at tage mig sammen til at lave det – så når min kæreste er på sine forretnings rejser så bliver der ikke lavet juice. Så køber jeg noget til hende og mig selv istedet. Men ja utroligt nok får vi stadig lavet det friskpresset juice hver morgen 🙂

 1. Hej med jer

  Jeg føler mig meget inspireret af jeres indlæg omkring friskpresset juice og har kigget lidt rundt på markedet for at finde en god og stabil saftpresser. Jeg synes at det er svært at gennemskue markedet, da der findes et utal af forskellige modeller og mærker. Jeg er stødt på denne side http://madmaskiner.dk/saftpresser-test/ hvor de testet en del forskellige saftpressere. Mine spørgsmål til jer lyder således: Hvilken saftpresser bruger i? og har i erfaring med nogle af dem fra den test jeg linker til?

  Mvh christina

  1. Hej Christina.

   Det er jeg glad for at høre 🙂 Vores er jo en meget gamle Philips Juicepresser. Vi vil rigtigt gerne købe en ny da den er ved at være lidt sløv i det når den skal skære kødet fra saften. Vi bruger den hver dag og er super glade for den. Men som jeg skrev tideliger så er det et par år gamle nu og vi trænger til at skifte den ud med en ny.

   Jeg kan se at testvinderen er en Philips. Og det er jo det sammen mærke som vi har. Jeg kender ikke til nogen af de andre men jeg kunne sagtens finde på at købe testvinderen 🙂 Men jeg ville gå ud i butikkerne og snakke med en sælger som kan fortælle mig hvilke fordele de forskellige saftpresser har og hvad de kan.

   Jeg håber du finder en saftpresser og at du bliver glad for den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *