Alt muligt blandet, Liva og Louis

Juletræet med sin pynt….

Jeg har glædet mig helt vildt til i dag – som et lille barn i en slikbutik! I år er det første gang vi nogensinde har et juletræ og derfor er jeg også gået all in på pynt! Farve temaet er rød og guld. Ved ikke lige hvorfor, men min fornemmelse sagde mig at det var de to farver vi skulle ha. Jeg kan se og læse på andre blogs jeg følger at de fleste har farve som sort eller hvid. Jeg er nu mere til det traditionelle og derfor blev det altså rød og guld. AND I AM FUCKING LOVING IT!!! Resultatet er blevet så godt og er ret stolt over det 🙂

Der findes virkelig ikke noget hyggeligere end at pynte juletræ med sine børn! Nu er Louis ikke så stor til at kunne deltage, men Liva var meget begejstret for at pynte det. Hun var rigtigt god til at hjælpe med at få pyntet træet, hun synes det var sjovt. Og da hun ikke gad at pynte mere, så sad hun på gulvet sammen med Louis og kigget. Jeg havde ikke lige været så klog at tænke på at vores kugler er af glas, det kom jeg først i tanke om da Liva tabte en og den gik i stykker! Note til mig selv – plastik kugler til næste år!! I alt blev der tabt 3 kugler – men det er hvad der sker og ikke så meget at gøre ved!
IMG_0100 IMG_0107 IMG_0117IMG_0101IMG_0119IMG_0127Louis kan ikke kravle helt endnu, så på sin lidt usikker måde prøvet han flere gange at komme helt hen til træet og hive i pynten. Det er da også streng at hænge så fine ting op foran en lille bandit som ham og så må han ikke røre eller lege med det! Det er godt træet stå i vores udestue – så kan han ikke lave ballade med at hive pynten ned de næste par dage!IMG_0130

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *