Alt muligt blandet

Vores forhold lige nu.

Jeg skrev for nogen uger siden at mit forhold til Tobias gik dårligt. Vi havde en rigtigt dårlig periode – I kan læse det indlæg her. Vi har virkelig arbejdet på at få det godt igen. Snakket sammen om alt hvad vi føler, drømmer om og vil i vores liv, vores forhold og til hinanden. Vi har været ude og pleje vores forhold med restaurant besøg, gåture, biografen og hygge aftner (uden Liva). Vi har fået det bedre, vi er blevet mere enig om hvad vi vil og hvad vores fælles mål skal være og er. Vi prøver at finde løsninger for at vi kan diskutere og skændes mindre (gerne helt stoppe med det) og gøre vores hverdag letter. Vi har delt opgaver op imellem hinanden og lavet en plan for hvem der gøre hvad, dag for dag. Så har vi nemlig ingen grund til at blive uvenner og diskutere over de praktiske ting i hverdagen, som at handle ind, vasketøj, lave mad, gøre rent osv. Så må vi håbe på at den her måde vil fungere for os.

IMG_8816 IMG_8817 Vores plan dag for dag – Tobias er blå og jeg er rød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *