Alt muligt blandet

Spontan kæreste aften i drive in bio.

Igår da jeg kom hjem fra arbejde havde Tobias lagt planer for os om aften og til min store overraskelse skulle vi i drive in bio og se Divergent. Jeg elsker at tage i drive in bio. Det er virkelig hyggeligt. Men der var ikke nogen der kunne passe Liva så vi tog hende med. Og håbet på at hun ville sove hele filmen igennem. Først skulle vi lige forbi en slikbutik og blande lidt slik til filmen. Liva var hel vild da vi kom ind. Hun rendte rundt og hiv alt ned fra hylderne og havde svært ved ikke at putte alt hvad hun fik fat i ind i munden. Hun er en lille sukkertrold 🙂

IMG_9898 IMG_9899 IMG_9900Vi kørte der efter op til Lynge hvor drive in bio ligger og fandt en god plads. Liva var på det tidspunkt faldet i søvn 🙂 Vi havde taget hendes barnevogns lift med og tog hende ud af autostolen og lage hende i hendes lift hvor hun sov videre under hele filmen. Hun lå godt pakket ind med dyne og tæppe så hun ikke skulle fryse imens vi så filmen. Helt fantastisk at det kunne lad sig gøre! Vi havde en virkelig hyggelig aften og fik spist masser af slik 🙂 Dejligt med en spontan kæreste aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *