Ferie og rejser

Ystad Saltsjöbad – Spa med med min mand.

flygfoto_stor

Min gave (jul og fødselsdag) til Tobias er et spa ophold i sverige på hotel Ystad Saltsjöbad . Og vi har virkelig gået og glædet os til vi skulle der hen. Lidt kæreste tid og alene tid er noget vi har brug for. Det bliver dejligt at komme lidt væk også nu hvor min morfar har det som han har lige nu – Du kan læse om det her. Planen er at vi aflevere Liva og Bonzo hos min søster ved 12 tiden. Vi skal være der kl 15.00 og vi har en spa tid kl 16.30 som vare i to timer. 2 timers ren forkældelse med min mand er jo ikke dårligt:) Det hedder The Creek Experience det vi har booket. Og jeg glæder mig til at se hvordan det bliver.

1-1 2-1

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *