Liva og jeg

I svømmehallen med min lille mus.

Vi er næsten lige kommet hjem fra DGI byen og Liva sover. Hun var så træt efter vi havde været i vandet og lege, så hun faldt i søvn med det sammen jeg satte hende ind i bilen da vi skulle køre hjem.

Hun er altså en vandhund! Hun elsker at være i vandet. Om det så bare er hjemme i badekaret eller i svømmehallen, så er hun svær at få op af vandet igen. Hun elsker det! Det jeg godt kan lig ved DGI byens svømmehal er at det er så stort deres børnebassin. Jeg har prøve at være i andre svømmehale hvor børnebassin er nogen små firkantet bassiner. Jeg får klaustrofobi af de små bassiner. Men ikke i DGI byen, fordi det er så stort så er der masser af plads til at lege og bevæge sig i. Og Liva er hel vild med at stå på kanten og hoppe ud til mig i vandet. Det er en leg hun kan blive ved med, om og om igen. Vi har rigtigt hygge os her til formiddag 🙂IMG_0787 IMG_0788 IMG_0789

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *