Alt muligt blandet

Fødselsdag – Jeg bliver sku 29 år i dag!!

Shit, 29 år og snart mor til to. Om et år er jeg 30, det er sku lidt vildt at tænke på! Åhhhh at forstå jeg bliver 29 år i dag.

Min plan var endelig at jeg ikke skulle lave en skid, for at sige det rent ud. Men jeg endte alligvel med at ryde lidt op, handle ind, købe kage fra lagkagehuset til i aften og lidt andre praktiske ting. Jeg har hold fri fra kontoret i dag og ellers bare været hjemme. Jeg har fået slappet lidt af, da jeg har mega ondt i min læn og er ret så træt. Lever på kaffe lige for tiden! Jeg ville ha været nede og købe sushi til Liva og jeg og så bare hygge med en god film i aften. Men Min svigermor og svigerfar ringet og spurgte om de ikke skulle komme forbi med noget mad og det siger jeg jo ikke nej til 🙂 Så de kommer i aften og Liva glæder sig til at se dem. Det skal nok blive hyggeligt, det eneste jeg skulle sørge for var en lille dessert og da jeg ikke lige havde overskud til at bage selv kørte jeg hurtigt forbi lagkagehuset og købte en meget lækker kage 🙂 Glæder mig til at smage den!!

Min søde mand har sendt mig en gave med posten! Jeg har fået et gavekort til graviditets massage! Så god en gave og det glæder jeg mig helt vild meget til! Jeg har allerede fået en tid på torsdag så det skal nok blive godt!! Liva har lavet den flotteste tegning over i vuggestuen til mig – der er flag på og en masse flotte streger. Blev så glad da jeg fik den af hende. Ellers har det været en stille og rolig dag, har forkældet mig selv med to nye huller i mine øre! En lille fødselsdagsgave fra mig til mig! Er så glad for at jeg endelig fik lavet dem!

Min dag i billeder:

hvor går livet dog hurtigt! Alt for hurtigt, kan jo slet ikke følge med og har meget svært ved at forstå jeg bliver 29 år i dag.

Min plan var endelig at jeg ikke skulle lave en skid, for at sige det rent ud. Men jeg endte alligvel med at ryde lidt op, handle ind, købe kage fra lagkagehuset til i aften og lidt andre praktiske ting. Jeg har hold fri fra kontoret i dag og ellers bare været hjemme. Jeg har fået slappet lidt af, da jeg har mega ondt i min læn og er ret så træt. Lever på kaffe lige for tiden! Jeg ville ha været nede og købe sushi til Liva og jeg og så bare hygge med en god film i aften. Men Min svigermor og svigerfar ringet og spurgte om de ikke skulle komme forbi med noget mad og det siger jeg jo ikke nej til 🙂 Så de kommer i aften og Liva glæder sig til at se dem. Det skal nok blive hyggeligt, det eneste jeg skulle sørge for var en lille dessert og da jeg ikke lige havde overskud til at bage selv kørte jeg hurtigt forbi lagkagehuset og købte en meget lækker kage 🙂 Glæder mig til at smage den!!

Min søde mand har sendt mig en gave med posten! Jeg har fået et gavekort til graviditets massage! Så god en gave og det glæder jeg mig helt vild meget til! Jeg har allerede fået en tid på torsdag så det skal nok blive godt!! Liva har lavet den flotteste tegning over i vuggestuen til mig – der er flag på og en masse flotte streger. Blev så glad da jeg fik den af hende. Ellers har det været en stille og rolig dag, har forkældet mig selv med to nye huller i mine øre! En lille fødselsdagsgave fra mig til mig! Er så glad for at jeg endelig fik lavet dem!

Min dag i billeder:

IMG_5529 IMG_5531 IMG_5532 IMG_5534 FullSizeRender

2 thoughts on “Fødselsdag – Jeg bliver sku 29 år i dag!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *