Liva og jeg

Pottetræning.

IMG_1339Vi har købt en lille potte til Liva fra Babysam. Som i husker for nogen uger siden havde vi sundhedsplejersken på besøg og hun sagde vi godt kunne begynde at træne Liva i at sidde på potte. I kan læse indlægget her.

Vi har valgt at stille potten ude på toilettet. Og ikke foran fjernsynet som nogen har forslået os. Vi syns at Liva skal lære at bruge potten som den nu skal bruges til, og ikke tro det er en stol eller noget som skal stå i stuen.

I starten var hun mega bange for den. Hun blev ked af det når vi satte hende ned på den og ville ikke i nærheden af den. Så vi har taget det meget stille og roligt og lade hende væne sig til den. Vi har lade hende selv bestemme hvornår hun ville sidde på den og ikke tvinge hende til at sætte sig. Lige nu er hun begyndt at syns det er sjovt at sidde på den. Og vi går tit ud på badeværelset og bare sidder på potten. Nogen gange har hun noget legetøj med som hun gerne vil sidde med når hun sidder på potten. Og ande gang så sætter hun sig på den, rejser sig igen og sætter sig ned igen på den. Jeg tager bleen af hende når hun sætter sig, og prøver at forklare hende at man skal tisse når man sidder der. Så griner hun bare og siger Shhhhiiiii – altså en tisse lyd 🙂 He he he – så sød hun er. Jeg er ikke sikker på om hun forstår at man skal tisse – men hun har ikke gjordt det endnu. Men vi arbejder videre på det. I hvert fald er hun blevet glad for potten og er ikke bange for den mere.

CollageImage18 CollageImage19 CollageImage20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *