Mad og opskrifter

Jeg har lavet gryderet for første gang.

Og jeg er mega stolt over mig selv. Den blev virkelig god og var et hit hos mine mand og datter. Det er altså ikke sidste gang jeg laver den. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har været lidt bange for at skulle lave en gryderet. Det sammen gælder med en flæskesteg. Det er bare noget i mig der holder mig tilbage og siger at det skal jeg ikke hoppe ud i når det kommer til mad. Men som min kære mand siger “hvis du ikke prøver så kan du ikke blive bedre til at lave mad” Og jeg vil virkelig gerne lære at lave god gamledags mad. I ved som da ens mormor, oldemor eller farmor lavet den. Helt fra bunden af og som ingen andre kan. Jeg fandt en opskrift på nette og fuldte den til punkt og prikke, med masser af kartoffelmos! Nu overvejre jeg om det er den jeg skal lave når vi skal fejre Liva´s 2 års fødselsdag med familien her om små 14 dage 🙂 IMG_3570 IMG_3571 IMG_3572 IMG_3573

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *