Liva og jeg

Juletræsfest i vuggestuen.

Liva´s vuggestue holdt juletræs fest i lørdags. De havde fået et juletræ og pynte det med lys. Så skulle alle børnene lave julepynt til juletræet og hænge det op. Vi hygget os ret meget og sad sammen med de andre forældre fra Liva´s stue og snakket. Det store samtale emne var jo Liva der havde brækket sit kraveben og den anden dreng fra hendes stue der havde brækket benet. De var der nemlig også så der blev snakket og spurgt ind til en masse.

Vi fik æbleskiver og så havde deres kok lavet hjemmebagte småkager. Mums de var altså lækkere. Liva var ikke så vild med æbleskiverne og holdte sig mere til at spise alle småkagerne 🙂

Liva tror at juletræet er en blomst og det er virkelig sødt. Fordi hvergang vi stod over ved træet så skulle hun dufte til det. Og så bad hun også Tobias eller jeg om at dufte til det. Hun er så sød min lille pige og sjov at observere når hun gør nogen nye ting. Som at man skal dufte til juletræet.

IMG_3946 IMG_3947 IMG_3948 IMG_3949 IMG_3951 IMG_3956 IMG_3957 IMG_3959

1 thought on “Juletræsfest i vuggestuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *