Alt muligt blandet

Om at være fanget på et skib og være søsyg.

Der er ikke noget i vejen med at været fanget på skibet. Vi har masser at lave, da der både er kidsclub og børnepool til Liva. Men når man er blevet søsyg så er det altså ikke sjovt at være fanget på skibet. Jeg har meget nemt ved at blive køresyg, flyvesyg og søsyg. Sådan har det været hele mit liv, desværre. Men jeg havde håbet på at når vi var på sådan et stort skib som dette så ville jeg ikke kunne mærke at det gynger. Og det gik også rigtigt godt fra vi gik ombord og til vi ankom til Bahamas. Jeg kunne ingen ting mærke og tænkte at det her er perfekt! Men fra vi sejlet fra Bahamas og frem til nu har jeg kæmpet med ikke at kaste op, har været dårlig og søsyg i flere timer. Vi skal sejle en hel dag og nat før vi kommer til en ø igen. Og det blæser virkelig meget plus der er kæmpe bølger så det gynger virkelig. Jeg må holde ud til vi kommer til den næste ø i morgen.

Jeg føler bare det begrænser mig med at være aktiv med Liva og hygge med hende. Jeg prøver virkelig at være på, lege og sørge for hun har det sjovt. Men det er svært når jeg har det så dårligt. Så det er dejligt Tobias lige overtager og er verdens bedste far.IMG_4610 IMG_4612 IMG_4618 IMG_4620

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *