Alt muligt blandet

Så kom regnen

IMG_8838Liva venter på at det stopper med at regne og Tobias syntes lige at hans pæne finger vil pynte på billedet 😉

Efter igår med uenigheder og diskussioner gik jeg lidt på listefødder hele dagen i dag. Flere valgte at tage ud af huset for at komme lidt væk fra den dårlig stemning. Og det betød at vi (Tobias, jeg og børnene) stort set havde huset for os selv det meste af dagen. Så vi hygget i poolen, Liva er jo ikke til at få op når først hun er hoppet i! Vi valgte at spise frokost nede på en lokal cafe og da det blev aften tog vi bilen og kørt ned til byen for at spise aftensmad og shoppe lidt. Det var rigtigt rat med en dag hvor det kun var os. Dejligt at vi ikke skulle tænke på andre end os selv, hvad vi ville og havde lyst til.

Desværre begyndt det at regne da vi sad og spiste. Det regnet så meget at alt liv forsvandt fra shopping gaden. Og da vi ligsom var 15 min i gå afstand til bilen var vi fanget. Vi prøve til at starte med at gå lidt, men vi blev alt for våde! Især Liva, da jeg ikke havde regnsalg med til hendes klapvogn. Louis sad tørt og varmt i sin klapvogn med dyne og regnsalg over. Vi endte med at måtte løbe ind under et halvtag og stå i et godt stykke tid! Liva syntes det var vildt sjovt at løbe ud i regne og så hurtigt ind igen, men da hun var blevet rat så våd bad jeg hende om at stoppe. Det var hun ikke helt tilfreds med da hun jo havde gang i en god leg! Efter noget tid begyndte Louis at blive ret utålmodig og så var løbet ligesom kørt! Når først han går igan med at brokke sig (lille skrigebandit) så er han altså ikke til at stoppe. Så Tobias løb lidt ned af gaden, bare for at få et overblik over hvor langt vi var i forhold til bilen. Han kom tilbage drivvåd og så måtte vi ellers løbe med begge børn hen til bilen, da det ikke stoppet med at regne.

Trætte og våde er vi nu hjemme i vores seng – begge børn sover og jeg smutter også i seng nu her. Jeg tror jeg vil falde i søvn til lyden af regnen der rammer vores vindu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *