Louis og jeg

Lige nu – kl lort om natten med en lysvågen søn.

image

Jeg har simpelhen givet op med at få Louis til at sove om natten. Han ligger på sofaen lige nu, i sit legetelt. Jeg sidder og spiller dårlige spil på mobilen for at få tiden til at gå. Han er forhåbentlig træt igen om en lille time. Vi har været vågen i 20 min nu!!! DRÆB MIG!!! Jeg elsker at sove, det er noget af det bedste jeg ved. Så jeg har virkelig svært ved at acceptere at jeg får så lidt søvn lige for tiden. De sidste 2 dage er Louis begyndt at vende sig fra ryg til mave når han sover. Og han gøre det flere gange i løbet af natten. Så den rutine med at han sover frem til kl 4 når han skal have sin flaske og så er vågen der, den er rutine er helt væk!!! Nu er jeg vågen flere gange i løbet af natten fordi han vender sig om på maven. Han sover stadig men bare ikke tungt, han ligger og siger lyde og er meget urolig når han har vendt sig om på maven. Så jeg er nødtil at vende ham om igen så han ligger på ryggen, give ham hans sut og putte dyne om ham. Så kan der gå alt fra 5 min til 20 min hvor han så igen vender sig om på maven. Og sådan forsætter det til han skal have sine flasker. Nu her vågent han kl 3 efter jeg havde vendt ham om på ryggen. Det er en time tidligere end alle de andre nætter her på ferien og to timer tidligere end det hjemme.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre for at ændre det. Men noget skal der ske fordi det her holde ikke. Og mangel på søvn gør at jeg ikk er så sjov at være sammen med om dagen!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *