Liva og jeg

Liva pynter op til jul.

I mormors advents gave lå der de her 2 søde jule ark med nisser på til vinduet. Åhhh hvor bringer det altså minder frem fra min egen barndom. Jeg kan huske at min mor altid havde købt dem til min søster og jeg så vi kunne pynte vores vinduer. Jeg elsket det som barn, jeg syntes det var noget af det fedest og mest hyggeligste når det var jul. At få lov til at pynte ens eget værelse med julepynt var noget af det bedste jeg vidste. Og nu giver min kære mor så traditionen videre til Liva så hun kan få lov til at pynte sig eget værelse med julepynt.

Nu er de her ark jo kun til vinduet, men jeg synes det er fint at starte med sådan noget for en på 3 år. Og hun hygges sig helt vild med at sætte klistermærkerne op på vinduet. Jeg hjalp hende en lille smule da hun stadig ikke kan bevæge sin arm.IMG_9809 IMG_9810 IMG_9813

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *