Madpakker

Om at skulle lave madpakker hver dag

Vi er sku bliver forældres til et SFO barn og snart et skole barn!!! Og det betyder altså madpakke med hver morgen. Noget vi aldrig har gjort før da hun altid har fået mad i vuggestuen og børnehaven! Jeg har været en lille smule nervøs for det med madpakke. Mest fordi jeg har verdens mest kræsende barn! Og så har jeg været bange for at det jeg giver hende med måske ikke var noget hun ville spise. Det vigtigste for mig er at hun bliver mæt og ikke render rundt en hel dag uden at spise noget.

Men det er gået overraskende godt de her første par dage. Jeg prøver at være lidt kreativ så det ikke kun er rugbrødsmadder hun får med med forskelligt pålæg. Så jeg har købt ostehaps, små smoothier, pølse stænger og figne stænger til hende. Hun får en af de 4 ting med ved siden af som en lille hygge snack. Så laver jeg grønsagsstænger som er enten agurk, gulerødder eller æble. Det fede ved den her SFO (kan selvfølgelig ikke snakke om andre SFO’er) er at de har en regel om at børnene må ikke smide noget ud fra deres madkasse. Hvilket betyder sølvpapir, film osv som deres mad er pakket ind i, skal ligge i madkassen når de er færdige. Så når jeg henter hende og tager madkassen med hjem, kan jeg se hvad hun har spist, om der ligger mad tilbage – og indtil videre spiser hun alt! Wuhuuu, det er altså optur.

Jeg overvejre kraftigt at købe den her madkasse til hende. Den er der i flere forskellige størrelser men syns nu at den her med 5 rum er perfekt. Har lidt forelsket mig i den så jeg ender nok med at bestille den hjem snart. Syns hun fortjener en ordenligt madkasse når nu hun skal starte i skole. Og så vil jeg gerne være lidt mere kreativ når det kommer til hendes madpakke. Så hun syns det er hyggeligt og sjovt at spise. Og måske også prøve at lave andet end rugbrødsmadder. Hvis overskuddet er der til det så vil jeg gerne bage pølsehorn og pizzasnegle til hende. Bage sunde boller med gulerødder i eller andre grønsager (som hun selvfølgelig ikke vil kunne smage var der) #kræsentbarn

Det skal bare lykkes for mig at gøre det en gang imellem. Det kan jeg også godt! Skal jo bare handle ind til det og så bage om aften! Det må være muligt. Det er muligt! Måske ikke altid, ikke hver dag. Men bare en gang imellem så det bliver en glædelig overraskelse for hende når hun åbner sin madkasse. Det må være næste mål i madpakke projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *