Liva og jeg

Om at have et lille skjult talent og tilføje noget personligt til væggen.

image Min lille pige har altså et skjult talent gemt inde i sig. Hun har allerede fra helt lille været vild med at tegne og male. Og i dag sad hun og malet et lidt større malerie som jeg havde tænkt mig skal hænge i gangen sammen med en tegning og et lille maleri som hun lavet. Hun sidder i sin helt egen verden når hun maler, hun koncentrerer sig virkelig og spørg mig også engang imellem om hvilke farver jeg synes skal på. Hun fortæller mig også hvad det er hun maler, så får jeg små historier fra hende om de ting hun maler. Elsker at se hende fordybe sig i noget og se hende leve i den der børne verden hun lever i med masser af fantasi.

Hvis jeg selv skal sige det så synes jeg hun er ret god til at male. Jeg er overraske over måden hun kombinere farverne på og måden hun maler på. Hun tænker ret meget over hvor hver farve skal være og hvordan det skal se ud. Jeg håber hun altid vil tegne og male. Jeg har gemt de fleste af hende tegninger (synes det er sjovt at se tilbage på når hun bliver ældre) Men jeg tror det er godt for hendes udvikling at sidde i ro og male, at få lov til at forsvinde ind i en anden verden og fordybe sig i det hun laver. Og jeg kan se hun elsker det. Jeg kan se at hun er så stolt og glad når hun sidder og tegner og maler. imageimageimageVi mangler stadig meget i huset, trods vi har boet i det siden oktober sidste år. Men nu er vores gang da blevet lidt mere hyggeligt og har fået et personlig udtryk med Livas kunst. Jeg bliver så glad af at se på det hver gang jeg skal ud af døren eller når jeg kommer hjem. Den her væg betyder alt for mig – jeg er vild med den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *