Sommerhus

Tilbage til hverdagen efter en dejlig forlænget weekend i sommerhus.

IMG_3121Se hende lige – Liva the Diva med trutmund og solbriller:) Min lille mus har virkelig nydt at være oppe i sommerhuset og vi har nu også været ret heldig med at vejret. Vi tager hjem i dag da Tobias skal lave et løb i morgen og vi skal selvfølgelig være der og heppe på ham 🙂 Nu starter hverdagen igen på mandag hvilket jeg ikke ønsker. – Jeg ville ønske at vi kunne blive heroppe lidt længer, det er et helt andet liv vi har når vi er i sommerhus. Meget mere afslappende, ingen stres  og vi lever livet i et helt andet tempo end når vi er hjemme. JEG ELSKER SOMMERHUS LIVET. Og jeg vil ikke rigtig give slip på det – ikke lige i dag i hvert fald! Der er meget mere ro på som familie, som kærester og som forældre. I en hverdag med to børn, fuldtidsarbejde og en masse praktiske ting som man skal tænke på, så er vi altså virkelig glade for at have vores sommerhus. Det er så let for os at tage her op og bare forsvinde ind i vores egen lille verden uden nogen forstyrrelser fra noget eller nogen.

Jeg er overbevist om at begge børn også nyder godt af at vi har sommerhus og når jeg siger til Liva at vi skal hjem så bliver hun stik tosset. Den lille diva vil absolut ikke hjem til børnehave. Hun gjorde det meget klart over for Tobias og jeg da vi begyndte at pakke bilen, at hun synes at vi skulle blive i sommerhus og hygge. Hjem det vil hun altså ikke – så vi var både dumme og vi skulle bestemt ikke snakke til hende! Jeg forstår godt min lille mus og at hun har det sådan her. For når vi er i sommerhus så er vi også sammen som familie. Laver alt sammen, ting vi måske ikke laver der hjemme i hverdagen da vores hverdage bare er mere stressende og hektiske. Jeg elsker at hun elsker at være i sommerhus og det liv vi har når vi er heroppe. Men tilbage til hverdagen skal vi – desværre! Så med en sur lille diva køre vi altså hjem i dag og siger farvel til det dejlige sommerhus liv for at sige hej til hektisk og stresset hverdag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *