Liva og jeg

Om Liva og hendes behov for at tage legetøj med over i børnehaven.

imageEj men altså, se hende lige på det her billede. Smart så hun ud i morges da jeg afleveret hende i børnehaven. Trods regn skulle hun havde solbriller på, sin drikkedunk, legetøjs mobil og klud med over i børnehaven. Men stolt var hun da hun kom ind på sin stue og skulle vise alle de andre de ting hun havde med!

Hun har altid haft et behov for eller altid taget sit legetøj med fra hun var helt lille. I vuggestuen var det lidt af en kamp for i frygt for at hun tabte det, smide det væk eller at et andet barn tog det med hjem, tog jeg altid legetøjet med hjem igen når jeg havde afleveret hende. Hvilket jo skaber en masse gråd og dårlig stemning som så gjorde at vi fik dårlige afleveringer i vuggestuen. I kan læse om det i et af mine indlæg HER. Nu er hun meget ældre og går i børnehave men har stadig behovet for at tage sit legetøj med og helst mere end 2 ting. Hvis hun hurtigt kan finde 3 ting inden vi går ud af døren så er hun på toppen. Siger jeg nej til en af de 3 ting fordi det er et stykke legetøj jeg ikke vil ha hun mister eller at det kan gå i stykker fordi et andet barn leger med det så starter jeg en lille kamp. Fordi det er SINDSSYGT VIGTIGT for hende (spørg mig ikke hvorfor) at det er 3 ting hun får med!!! Hun kan græde hele vejen over i børnehaven over hun ikke fik 3 ting med eller selvfølgelig lige den ting med som jeg sagde nej til. Men som regel finder hun legetøj som jeg er okay med at hun har med der over også selvom det kan blive væk eller gå i stykker. Hun er ret god til at lægge sit legetøj ned i hendes egen kasse som hun har oppe på stuen når hun ikke vil lege med det mere eller hvis de skal ud og gå en tur. Det er faktisk kun få gangen noget er blevet væk men som så er blevet fundet igen et par dage efter. Så hun har aldrig miste noget legetøj endnu!

I dag fik hun 4 ting med og var helt oppe og flyve på en lyserød sky over at hun måtte få disse 4 ting med. Hun var i det bedste humør og vi havde den bedste aflevering med kys og kram. Og så vinket hun så fint i vinduet til mig da jeg var kommet ud i regnen med Louis. Jeg vinket hurtigt tilbage til hende, sendte en masse våde luft kys og løb så over til bilen med Louis. Jeg elsker at vi lige for tiden har nogle virkelig fede afleveringer over i børnehaven med Liva. Og sådan en dag som i dag gør mig virkelig glad i låget for jeg ved at hun kommer til at hygge sig hele dagen med sit legetøj som hun har fået med. En glad og lykkelig datter er lig med en glad og lykkelig mor. Og tænk at de her 4 styks legetøj har gjort at vi havde den bedste aflevering i børnehaven nogensinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *