Liva og Louis

1 advent og nissen er flytte ind.

Hold op, hvor blev ungerne overraskede i morges, da vi kom ned i køkkenet. Jeg havde igår da de begge var faldet i søvn, fundet nissedøren frem og sat den op. Så nu er nissen flytte ind og Liva og Louis skulle lige se og røre ved det hele. Jeg er lidt usikker på hvor meget Liva kan huske fra sidste år men jeg fortalte hende at vi har en nisse som bor oppe på vores loft. Og når det er december måned så kommer nissedøren frem på magisk vis. Liva spurgte mig så hvordan han komme ud af døren? Jeg fortalte at det er en magisk dør som kun nissen kan åbne og lukke. Og det er kun ham der kan komme fra loftet ned igennem væggen og ud af døren. Og at hvis man ikke er sød så driller han. Og er man sød så får man en gave hver søndag. Hvilket de fik i morges. I år har jeg droppet kalendergave, men i stedet får Louis og Liva adventsgaver. Det er lidt mere overskueligt for mig når nu begge børn skal have.

img_7524img_7526 img_7535

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *