Alt muligt blandet

Babyshower leg – Baby quiz

Jeg holdte babyshower for en af mine bedste veninder igår. Jeg kan slet ikke forstå hun er gravid og skal føde om lidt! Jeg har kendt hende i 32 år og hun har altid sagt at hun ikke skulle ha børn. Men så mødte hun sin kæreste og han fik ændret hendes holdning og mening. Det er stort og vildt fantastisk! Jeg er så glad på hendes vegne og glæder mig til at se den lille fis som ligger inde i hendes mave.

Temaet var lyserødt og kagebord. Der var lidt grønsagsstænger med dip og masser af frugt. Små pizzasnegle og brød med pålæg. Men ellers et bord fyldt med kager og søde sager. Vi var 12 piger og der var disket op med det helt store kagebord fyldt med hjemmelavede lækkerier.

Når man er til babyshower er der altid vild mange sjove og hyggelige lege. Jeg har lavet en selv, en lille baby quiz for at se hvor meget man endelig ved om babyer og børn. Den kræver kun at man printer den ud og så har en masse blyanter eller kuglepenne til gæsterne så de kan svare på spørgsmålene. Og så måske en lille gave til den der har svaret rigtigt. Sådan en leg skaber altid en god stemning og sætter rigtig gang i snakken. Der blev i hvert fald grint en del over hvad folk havde svaret.

I kan hente min baby quiz HER I BLÅ og HER I LYSERØD.
Her er svar på alle spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *