Alt muligt blandet

Justin Timberlake ‘Man of the Woods’ koncert

Se lige hvor tæt jeg er på ham – det var så fed en koncert!

Tobias og jeg var til Justin Timberlake koncert igår – og jeg havde en fest i de to timer han sang og danset igennem hans nye og gamle hits.

Da vi var i Sri Lanka sad jeg på en cafe for at få internet så jeg kunne sidde i kø for at købe billetter til Justin Timberlake koncerten – om lørdagen. Jeg fik ingen og var ret sur over at jeg havde brugt tid på at sidde inde på en cafe i varmen uden nogen billetter i hånden. Et par dage efter læste jeg at der ville blive holdt en ekstra koncert om søndagen og igen sad jeg klar for at købe billetter til den koncert og fik fat i to! Jeg tænkte at jeg  skulle ha haft min søster med, men hun gad ikke og derfor tvang jeg Tobias med. Han ville endelig ikke, men tog med for min skyld.

Jeg havde så misforstået tidspunktet på billetterne – der stod kl 19.30 (der troede jeg koncerten ville starte) Det var så opvarmningen der startet der og det fandt vi først ud af da vi stod der inde, nærmest som de første! Så vi satte os på gulvet, købte popcorn og sodavand og snakket. Hende vagten som havde fortalt os at Justin Timberlake først ville gå på scenen kl 21.00, kom over til os 10 min før koncerten starte og sagde “Som et plaster på såret over i har ventet i så mange timer, vil i så ikke med ind i VIP området og være”? Jeg kigge på Tobias og spurgte ham om han ville det. Ham, ja for helvedet det vil vi da! Og så var vi jo så heldige at stå lige ved scenen og kunne se alt. Så fedt, hvilket jo gjorde aften og koncerten endnu bedre!

Fra kl 18.00 – 21.00 sad vi og ventet – jeg har en fantastisk mand som ikke blev så irriteret over jeg havde set forkert på tidspunket.

Det fede ved koncerten var at scenen var lavet som en slange der snore sig ud og rundt på gulvet. Så alle kunne se ham! Der var træer stille op lags scenen og så havde han 6 danser med og sit band. Altså den mand kan jo det hele! Han kan synge, danse og entertaine. Han er charmerende og også ret så lækker at se på!

Højde punkte var klart  da han sang ’Mirrors’. Bandet stoppet med at spille i slutningen af sangen, publikum klappet i takt og sang med på teksten imens Justin Timberlake sang – så fed en oplevelse. Og så var alle hans gamle hits bare en kæmpe fest at se og høre ham optræde med. Den fedeste stemning og en kæmpe anbefaling her fra mig som danset og sang med igennem de to timer. Tobias gik der fra positiv overrasket over hvor god koncerten var. Så det var alligevel godt at jeg “tvang” ham med. Hi hi.

Typen der nægter at tage sit VIP armbånd af efter koncerten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *