Alt muligt blandet, Liva og jeg

Alenemor i en uge – dag 3, 4 og 5

Jeg har fundet en god rytme med at gå med Bonzo om morgen når jeg aflevere Liva i vuggestue. Går med ham igen inden jeg henter Liva fra vuggestue og så om aften når hun skal sove så pakker jeg hende ned i klapvognen og går en aftentur med Bonzo og hende. Så falder hun nemlig i søvn i klapvognen og så tag jeg hende over i hendes seng når vi er hjemme igen, hvor hun sover videre. Men lige den aften tilbyd Karen – min nabo. At komme ind holde øje med Liva – jeg havde lagt hende til at sove. Og så kunne jeg gå en aftentur med Bonzo uden at skulle tag hende med. Det var rart at hun ville hjælp mig 🙂

Da jeg gik i seng den aften havde jeg det lidt mærkelig. Og hen på natten begyndt jeg at få det dårligt og endte med at sove ude på badeværelset. Jeg kaste op hele tiden. Liva vågnet jo selvfølgelig et par gange i løbet af natten. Og måtte bruge den energi jeg havde tilbage på at rejse mig fra badeværelse gulvet og gå ind til hende. Berolige hende, give hende flaske og få hende til at sove igen. Da jeg skulle lave flaske til hende endte jeg med at kaste op på køkkengulvet. Havde det så dårligt.

Efter en hel nat med opkast, liva der vågnet hele tiden, kunne jeg ikke overskude noget som helst dagen efter. Jeg havde ingen energi og manglet søvn! Så jeg måtte flytte hjem til min søster som har taget sig af Liva imens jeg har fået sovet, været til lægen, fået medicin og prøvet at få mad i maven uden at det kommet op igen.

Det er også grunden til at jeg ikke har fået skrevet på bloggen de sidste par dage. Har virkelig haft det dårligt.

Jeg har været hos min søster indtil igår og er nu nogenlunde rask igen. Min mave er stadig lidt mærkelig når jeg spiser mad men i det mindste kaster jeg ikke op mere. Lægen siger jeg har fået madforgiftning af den laks jeg havde lavet til aftensmad den aften 🙁 Men Liva hygget sig med sine kusine i de dage vi var hos min søster og jeg fik sovet, slappet af og har fået energi tilbage 🙂

IMG_7088

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *