Alt muligt blandet

Gave ønsker til en 2 årige.

Liva bliver snart to år. Så jeg er allerede gået igang med at finde gave ønsker til hende 🙂 Hendes gaver ønsker er altså mest praktiske ting. Hun ønsker sig ikke legetøj da hun har alt for meget i forvejen og hun har ikke plads til mere legetøj!

Indtil videre så ønsker hun (eller mor her ønsker) Bobles. Hun er blevet ret vild med de to bobles vi har her hjemme, kravler rundt på dem, stiller sig op på dem og hopper ned fra dem. Så jeg tænker at hun sagtens kunne få lidt mere Bobles 🙂

bobles1De kan købes her:
Lyserød krokodille
Lilla myresluger
Lilla donut
Lyserød hvalros

Noget af det vi også ønsker til Liva (eller det er mere til hendes værelse) er denne lækker lampe fra Studio Snowpuppe. Jeg er så vild med den!

Skærmbillede 2014-09-02 kl. 19.12.41Lampen kan købes her.

Liva er også hel vild med at lege hjemme hos hendes kusine Amelia. For hun har nemlig et lege køkken med alt til fra IKEA. Det vil jeg også gerne have til Liva. Så det ønsker vi også i gave. Skærmbillede 2014-09-02 kl. 19.25.06

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *